Servicii web design - creare site webAtragi mai multi clienti si vanzari cu un site web
care iese in evidenta printre competitori!

Stim ce trebuie facut pentru ca web site-ul tau sa arate bine in onlineDesign-ul site-ului tau web face diferenta intre utilizatorii care raman si actioneaza si cei care pleaca. Este important, deoarece un business online ramane sau dispare in functie de cat de bine este primit de publicul caruia i se adreseaza. Construim o prezenta online in jurul afacerii si obiectivelor tale, vom transforma site-ul web in solutia perfecta de vanzare.

Cum procedam la crearea unui web site?

Realizam interfata pentru utilizator

Primele impresii creeaza diferenta. Peste 50% din utilizatori considera design-ul grafic, factorul principal care determina credibilitatea companiei. Din moment ce 90% din informatiile transmise la creier sunt vizuale, un layout convingator ramane un aspect de marketing important.

Dupa o cercetare atenta si analiza aprofundata, cream site-ul doar dupa ce obiectivele au fost conturate cu atentie, astfel incat elementele devin uimitoare vizual, dar si usor de utilizat.

Creare interfata grafica site web
Implementare sistem de management - CMS Site Web

Implementam un sistem de management, CMS

Control nelimitat asupra continutului din site atunci cand doresti. Ne asiguram ca totul este usor de editat printr-un sistem de management al continutului, sau CMS, fara sa detii cunostiinte de programare.

Exista multe optiuni disponibile, dar, fiecare CMS trebuie sa fie simplu si usor de invatat, astfel incat oricine poate sa actualizeze periodic continutul, sa-l pastreze fresh pentru a incuraja utilizatorii sa revina in repetate randuri.

Organizam arhitectura informatiei si continutul

Arhitectura informatiei si structura site-ului web sunt clar definite la inceputul fiecarui proiect, astfel incat sa existe o idee exacta a ceea ce site-ul ar trebui sa prezinte intr-o experienta optima de utilizare.

O arhitectura gandita pentru modul in care vizitatorii se vor bucura si vor invata din continutul bine structurat care promoveaza in acelasi timp si obiectivele tale de afaceri, contine cheia pentru un proiect de design bun.

Organizare arhitectura informatiei in site
UX / UI Design

Suntem atenti la UI / UX design

Transpunem obiectivele tale in concepte vizuale si experiente online care functioneaza absolut. Suntem pasionati de tehnologiile UI & Ux design, iar aceasta pasiune hranita creaza interfete unice si frumoase.

Atentia acordata detaliilor diferentiaza site-urile clientilor nostri de competitie. Aceste detalii suplimentare rezulta intr-un impact urias asupra utilizatorilor din momentul in care ajung pe site.

Asiguram mentenanta si dezvoltare

Munca nu se incheie aici, un proiect web se afla in continua evolutie. Feedback-ul primit si analiza comportamentului utilizatorilor, cum interactioneaza cu site-ul web, ne vor ajuta sa retusam si sa imbunatatim obiectivele post-lansare.

Dezvoltarea proiectului va fi suficient de flexibila pentru a evolua in ton cu schimbarile care se impun. Abordarea noastra este conceputa pentru a absorbi noile tendinte care se vor transforma in oportunitati stralucitoare.

Mentenanta site web
Absolut geniali! Dupa cateva experiente dezastruoase, am avut sansa nesperata de a descoperi o echipa total dedicata, inovatoare, creativa, intuitiva. Desi nu stapanesc limbajul lor, comunicarea exceptionala mi-a intrecut mereu asteptarile. Pasionati, vizionari, sunt cu mult in fata concurentei. O spun din proprie experienta. Colaborarea cu ei a fost si ramane in continuare uimitoare, cu rezultate concrete, imediate.
Iulian Ticlea - RCA Imobiliare

Iulian Ticlea

RCA Imobiliare
Dupa contactarea multor agentii web, am ales NexVision deoarece au comentarii foarte bune de munca finalizate. Dupa incheierea proiectului, pot spune cu siguranta ca aceasta reputatie este pe deplin meritata. Sunt absolut fantastici - rapizi si eficienti. Mi-au intrecut toate asteptarile, au venit cu propriile sugestii si idei la masa, multe dintre ele nu s-au discutat cu mine, au folosit doar initiativa, iar rezultatele sunt excelente!

Teodor Radoi

CANDLE Romania