Servicii Web Design profesionale focusate pe conversii

Transforma mai multi vizitatori in clienti fideli. Realizam site-uri web care te ajuta sa generezi mai multe vanzari.

Care este prima impresie a site-ului tau? Stiai ca 82% dintre clienti, inainte sa te contacteze, efectueaza cercetari online despre produse sau servicii? Site-ul tau este suficient de bun pentru a transforma acesti cercetatori in cumparatori?

Ca instrument de vanzari, un site se construieste pe baza unui plan solid de marketing, cu un model de afaceri si o propunere clara de valoare. Dar un site web este doar o parte a bataliei. Trebuie sa fie profesionist! Trebuie sa fie atractiv! Realizam site-uri, interactive cu design frumos si atragator, care te ajuta sa castigi mai multi clienti si sa generezi mai multe conversii.

Ne concentram nu doar pe design, ci si pe o arhitectura care ofera clientilor informatiile pe care le cauta. Suntem o agentie care intelege nevoile utilizatorilor si clientilor sai, o echipa de graficieni care sunt gata sa-si exprime creativitatea in design-ul site-ului tau.

Servicii Web Design
Mobile Web Design
CMS Web Design

Realizam site-uri care functioneaza

Exista o corelatie stransa intre un design web de calitate si produse sau servicii de calitate. Fiecare site trece astfel printr-un proces personalizat de design creativ pentru a te asigura ca vei avea un site unic si adaptat publicului tinta.

Responsive Web Design

Design perfect, caracteristici minunate & flexibilitate absoluta!

Este crucial sa construim un site care transmite un mesaj clar clientului, dar il transmite corect, indiferent de modul cum il primeste!

Site-urile responsive adapteaza automat continutul si grafica in functie de ecranele pe care sunt afisate si permit o experienta personalizata pentru fiecare dispozitiv, astfel incat ofera vizitatorilor cea mai buna experienta posibila. Continutul poate fi usor de citit si oricine va intelege mesajul. Un design receptiv este recompensat de conversii impresionante si de rentabilitate mare.

Nimic nu va indeparta atentia de la esenta principala a mesajului.

UX Design

Detaliile conteaza!

UX - experienta utilizatorului - determina modul in care un posibil client interactioneaza cu site-ul tau si ce simte efectiv in legatura cu acesta. Totul incepe de la oameni, placerea oferita de interactiunea cu site-ul web, emotiile primite plus usurinta utilizarii, accesul usor la informatii si claritatea comunicarii mesajului, sunt esentiale in construirea unui site web grozav.

Serviciile noastre UI / UX incorporeaza un design optimizat pentru mobil, layout-uri si interfete orientate spre actiune. Deci, care este secretul unui site de succes? Prietenia sa fata publicul caruia i se adreseaza. UX si UI nu sunt cuvinte goale pentru noi.

UX Design
Web design magazin online

Web design pentru magazine online

Un site de comert electronic necesita o mentalitate sofisticata din punct de vedere tehnic si estetic, care nu se rezolva niciodata pentru mai putin decat perfect. Suntem o agentie de dezvoltare web care intelege nevoile tale.

Iti oferim un magazin online la cheie, cu multiple functionalitati si o experienta de utilizare usoara, construit pe o platforma ecommerce 100% romaneasca. Permite-ne sa te ajutam sa realizezi site-ul de eCommerce perfect.

Wed design plus SEO

SEO plus Web Design plus valoare

Ai site-ul perfect. Acum ce? Ai nevoie de servicii SEO care ajuta la cresterea traficului. SEO este important pentru orice afacere care opereaza online, iar multi nu-si dau seama ca aceasta tehnica trebuie incorporata de la inceput in procesul de design, nu mai tarziu.

Cat de profesional poate fi un site web fara servicii SEO integrate?

Avem o punga plina de tehnici de optimizare pentru a comercializa site-ul tau si pentru a te ajuta sa-ti transformi afacerea! SEO aduce rezultate cuantificabile, sporeste vizibilitatea online, creste veniturile si uite cum obtii rentabilitatea investitiei.

Sistem CMS extrem de rapid

Construit pentru performanta!

Exista multe optiuni disponibile (Wordpress, Joomla, Drupal etc.), dar, un CMS trebuie sa permita o functionare ireprosabila si o viteza de incarcare a paginilor remarcabila!

In timp ce sistemele existente ofera solutii decente, datorita numarului mare de scripturi si modulelor instalate care duc la o functionare greoaie a site-urilor, am dezvoltat propriul sistem CMS.

Rezultatul: o solutie remarcabila cu performante indetite! Fiecare site web dezvoltat pe CMS-ul nostru ofera performante deosebite, de la inarcarea instant paginilor la SEO - integrat cu (Schema.org, AMP). Vei avea cel mai rapid si functional site!

99% + Google PageSpeed Insight!

CMS Web Design

Tarife si preturi web design & dezvoltare

Oferim solutii premium pentru proiecte complexe si clienti pretentiosi!

Site + CMS

649 €

Ideal pentru:

PFA-uri
Afaceri mici
Startup-uri


Design unic
100% original
Grafica standard
Design responsive
CMS administrare
Gata in 15 zile

Site dinamic

2499 €

Ideal pentru:

Site-uri de anunturi
Agentii de imobiliare
Turism sau portaluri web


Design unic
100% original
Grafica premium
Design responsive + AMP
CMS + CRM custom
Gata in 50 zile

Oferta Low Cost

Iti doresti un site dar nu te incadrezi cu bugetul in ofertele noastre, te rugam sa ne contactezi cu detalii despre ce anume doresti si bugetul disponibil. Daca cerintele sunt rezonabile... vom crea site-ul dorit.

Vezi si oferta de creare site web ieftin
Poate e ceea ce ti se potriveste!

  • 2-4 zile lucruatoare
  • HTML, CSS, Javascript
  • Optimizare SEO On Site
  • Responsive design

O agentie digitala intelege importanta investitiei in serviciile web design profesionale dar si accesibile. Ne adaptam fiecarui proiect.

Vrei un pret uimitor la primul tau proiect cu noi?