Servicii Web Design profesionale focusate pe conversii

Transforma mai multi vizitatori in clienti fideli. Realizam site-uri web care te ajuta sa generezi mai multe vanzari.

Servicii de Web Design pentru un site atractiv si usor de utilizat

Centrul intregii activitati online, site-ul este cea mai importanta componenta a strategiei de marketing. Aici vei castiga sau pierde bani. Realizam site-uri care te ajuta sa generezi cele mai multe conversii. Facem acest lucru oferind un design atractiv, un template receptiv si un site web usor de utilizat.

Indiferent ca este un site de prezentare sau un site de comert electronic, in primul rand, trebuie sa fie un instrument puternic de marketing. Web design-ul joaca un rol imperativ si are capacitatea de a influenta decizia utilizatorului de a ramane pe site sau de a pleca - la fel ca si calitatea continutului sau produselor oferite.

Este foarte important pentru noi ca utilizatorul sa inteleaga corect mesajul pe care tu vrei sa-l transmiti. Dar, furnizarea corecta a informatiilor este doar o parte din succes. Emotiile care provoaca vizitatorul nu sunt deloc un element mai putin important.

Un site de comert electronic necesita o mentalitate sofisticata din punct de vedere tehnic, care nu se rezolva niciodată pentru mai putin decat perfect si suntem o agentie de dezvoltare web care intelege nevoile tale. Iti oferim un site-uri web personalizate cu functionalitati de ultima ora si experienta de utilizare usoara.

Web Design - Creare pagini web

Serviciile noastre de Web Design te ajuta cu urmatoarele:

Oferi o experienta web pe care vizitatorii o vor iubi:

94% dintre utilizatori considera design-ul site-ului factorul principal de credibilitate. Daca cei ajunsi in site nu au sentimentul de incredere, nu vor cumpara. Vom dezvolta un site web care denota credibilitate si te ajuta sa-ti evidentiezi afacerea in online.

Te asigura ca site-ul este responsive

Mai mult de jumatate din activitatea pe Internet se afla pe dispozitivele mobile. Site-ul web trebuie sa fie receptiv si capabil sa se adapteze la orice ecran, indiferent de rezolutie. Vom face ca site-ul tau sa raspunda tuturor dispozitivelor, inclusiv telefoanelor mobile, tabletelor si computerelor desktop.

Oferi o experienta minunata pentru utilizatori

Utilizatorii von naviga usor site-ul tau web. Daca este prea dificil pentru ei sa obtina ceea ce doresc, vei avea rate ridicate de respingere si conversii scazute. Vom face site-ul usor de utilizat, organizand structura meniului si adaugand CTA-uri pe paginile intregului site web. Acest lucru va facilita gasirea informatiilor cautate.

Procesul de web design al site-ului

Cum creezi un site web personalizat cu rate de conversie ridicate? Vezi mai jos o prezentare generala a pasilor urmati.

UI / UX Design - Site-uri web atractive

UI / UX determina modul in care un utilizator interactioneaza cu site-ul tau si cum se simt efectiv in legatura cu acesta. Intelegem ca aceasta opinie emotionala, plus usurinta utilizarii site-ului, accesul usor la informatii, procesele de tranzactie si claritatea comunicarii, sunt esentiale in construirea unui site web grozav. Serviciile noastre UI / UX incorporeaza design optimizat pentru mobil, layout-uri si interfete orientate spre actiune. Deci, care este secretul design-ului de succes? In primul rand, este prietenia sa - atat pentru tine, cat si pentru viitorul sau public tinta. UX si UI nu sunt doar fraze goale pentru noi.

Web Design
Web Design Responsive

Creare site web cu Design Responsive

Design pur, caracteristici minunate si flexibilitate absoluta! Site-urile responsive isi modifica continutul si grafica in functie de ecranul pe care sunt afisate. Realizam site-uri receptive, flexibile care se adapteaza oricarei rezolutii a ecranului, calculatoare, smartphone-uri sau tablete, permitand o experienta personalizata pentru fiecare dispozitiv. Continutul poate fi usor de citit si orice utilizator va intelege ceea ce ai vrut sa-i transmiti. Nimic nu il va conduce departe de esenta principala a site-ului web.

Proiecte Web bazate pe CMS

Sistemele de gestionare a continutului (CMS) te pot ajuta in crearea, publicarea, organizarea si gestionarea intregului continut digital. Permite mai multor utilizatori cu diferite niveluri de permisiune sa gestioneze si sa editeze datele unui site Web. Exista multe optiuni disponibile (Wordpress, Joomla), dar, fiecare CMS trebuie sa fie simplu si usor de invatat, astfel incat oricine poate sa actualizeze periodic continutul, sa-l pastreze fresh pentru a incuraja utilizatorii sa revina in repetate randuri.

CMS Design

Fiecare proiect este creat pentru a-ti atinge obiectivele

Discuta cu noi!

Tarife si preturi web design & dezvoltare

Oferim solutii premium pentru proiecte complexe si clienti pretentiosi!

Site + CMS

649 €

Ideal pentru:

PFA-uri
Afaceri mici
Startup-uri


Design unic
100% original
Grafica standard
Design responsive
CMS administrare
Gata in 15 zile

Site dinamic

2499 €

Ideal pentru:

Site-uri de anunturi
Agentii de imobiliare
Turism sau portaluri web


Design unic
100% original
Grafica premium
Design responsive + AMP
CMS + CRM custom
Gata in 50 zile

Oferta Low Cost

Iti doresti un site dar nu te incadrezi cu bugetul in ofertele noastre, te rugam sa ne contactezi cu detalii despre ce anume doresti si bugetul disponibil. Daca cerintele sunt rezonabile... vom crea site-ul dorit.

Vezi si oferta de creare site web ieftin
Poate e ceea ce ti se potriveste!

  • 2-4 zile lucruatoare
  • HTML, CSS, Javascript
  • Optimizare SEO On Site
  • Responsive design

O agentie digitala intelege importanta investitiei in serviciile web design profesionale dar si accesibile. Ne adaptam fiecarui proiect.

Vrei un pret uimitor la primul tau proiect cu noi?