Aplicatie de nutritie pentru meniuri personalizate

Platforma include tot ce ai nevoie, calcul calorii, creare planuri de masa, monitorizare pacienti si comunicare.

Creezi planuri de nutritie personalizate, specifice fiecarui pacient

Lasa totul in seama aplicatiei, un soft conceput pentru a simplifica munca nutritionistilor intr-un mod rapid, detaliat si organizat.

Planuri de masa

Creezi planuri de masa personalizate, aplicatia calculeaza automat valorile nutritionale din meniul pacientului.

Peste 9000 alimente

Acces nelimitat la o baza de date cu peste 9000 de alimente organizate pe lipide, carbohidrati, calorii si fibre.

Aplicatie software de nutritie

Comunicare real-time

Ramai in permanenta conectat cu pacientii tai, pentru a-i motiva sa-si atinga obiectivele, prin chat in timp real.

Site de prezentare

Aplicatia vine cu un cu site de prezentare unde pacientii se pot loga si primi planurile de masa saptamanal.

Aplicatie de nutritie

Valorile nutritionale sunt calculate automat

Calculator macronutrienti alimente

Calculatorul de nutritie afiseaza automat macronutrientii (proteine, lipide, carbohidrati) pentru fiecare din alimentele adaugate intr-o masa, precum si pentru totalul zilnic. In plus, atunci cand adaugi un aliment la un plan de masa, valorile sunt calculate in functie de cantitatea de servire.

Creezi planuri de masa virtuale, adaugi retete personale, monitorizezi trasaturile variabile, varsta, greutatea, inaltimea si nivelul de activitate. Introduci recomandari pentru castig sau pierdere in greutate si pentru nevoile dietetice speciale.

In contul fiecarui pacient exista o rubrica de profil unde pot completa o lista cu alimentele preferate sau alimentele intolerate plus informatii legate de istoricul medical. Cu ajutorul acestei functii vei crea un meniu pe placul pacientului adaptat nevoilor si obiectivelor acestuia. Lista de cumparaturi este generata automat.


Cum te ajuta aplicatia de nutritie?

Aplicatia de nutritie este conceputa pentru medici nutritionisti si dieteticieni si include caracteristici avansate pentru a face procesul de creare a retetelor mult mai simplu. Combina o baza de date cu alimente si ingrediente, cu o interfata usor de utilizat pentru o analiza nutritionala precisa si cuprinzatoare.

Soft-ul genereaza meniuri care indeplinesc criteriile si valorile nutritionale, astfel incat, pacientul beneficiaza de o dieta complet personalizata, cu recomandari adaptate preferintelor sau intolerantelor alimentare. Retetele sunt stocate in baza de date si pot fi descarcate in orice moment, sau, pot fi incluse in planurile de masa cu un singur clic. Se pot adauga imagini in retete astfel incat sa personalizezi fiecare aspect al meniului.

Vei petrece mai putin timp la crearea meniurilor!

Discuta cu noi!