Social media marketing & management

Transformam clientii in promotorul produselor tale pe retelele sociale! Interactionam direct cu ei in social media.

Servicii de marketing in social media pentru toate companiile

Administram conturile tale in retelele sociale media precum Twitter, Facebook, Google Plus si Instagram. Folosim strategic serviciile de marketing in social media pentru a ajuta compania ta sa creasca.

Social Media Marketing aduce avantaje deosebite atunci cand vine vorba de vizarea unui public tinta. Exista o serie de tehnici pe care le putem utiliza pentru a atinge in mod eficient audienta dorita.

O modalitate excelenta de a angaja publicul este de a-i convinge sa contribuie direct la continutul tau prin intermediul retelelor de socializare. Exectuata corect, aceasta tactica ajuta la noi vanzari si o mai mare recunoastere a brand-ului.

Va conectam produsele sau serviciile la mii de persoane care ar putea fi interesate de ele. Serviciile noastre de publicitate in social media iti permit sa folosesti cea mai rentabila si mai bine directionata forma de publicitate disponibila astazi.

Social media marketing

De ce ai nevoie de o agentie de marketing social media

Clientii tai sunt pe social media

Indiferent in ce industrie activezi, clientii tai folosesc zilnic mediile sociale. Este important sa-i pastrezi conectati la brand-ul tau, astfel incat sa fii intotdeauna prima lor optiune. Avem experienta in convertirea investitiilor din publicitate sociala in mai multe vanzari.

Exista oameni care cauta compania ta

Daca oferi un produs sau un serviciu, poti sa pariezi ca exista oameni care vorbesc despre acest lucru si cauta companii care ofera acel serviciu. Serviciul nostru de management social media va ajuta afacerea sa se alature conversatiei si sa genereze noi clienti.

Oamenii vorbesc despre compania ta

Trebuie sa asculti ce spun clientii despre compania ta pe social media si sa raspunzi preocuparilor lor. Serviciile noastre se concentreaza pe evidentierea aspectelor pozitive a ceea ce compania ta are de oferit si raspunde sincer la observatiile negative.

Meriti o agentie de specialitate

Majoritatea proprietarilor de afaceri si managerii de marketing nu au timp sa-si gestioneze toate canalele media sociale. Avem certificarea in managementul social media si te putem ajuta sa-ti atingi obiectivele de marketing si o noua baza de clienti.

Serviciile noastre de marketing pe retelele de socializare te pot ajuta sa:

Servicii social media marketing
Social media marketing buget

Cheltui cu intelepciune banii

Publicitatea in social media este cea mai rentabila forma de publicitate. In medie, poti cheltui 5 EURO si poti ajunge la 1.000 de persoane. In comparatie cu mass-media traditionala, serviciile noastre de publicitate sunt de 3 ori mai putin costisitoare

Social media target

Ajungi la publicul tinta

Prin serviciile social media putem viza publicul exact. Difuzam anunturi directionate catre utilizatori pe baza demograficelor, intereselor si comportamentelor online. Vom utiliza retargeting pentru a creste rata de conversie.

Facebook socil media marketing

Construiesti relatii puternice

O conexiune puternica implica publicul in reactii pozitive. Vor fi mai predispusi sa cumpere de la tine. Te vom ajuta sa cresti implicarea in postarile tale din retelele sociale. Cu cat ai mai multa implicare, cu atat mai puternica este legatura cu publicul.

Ai nevoie de o agentie de management social media?!

Discuta cu noi!