Servicii SEO - Optimizare site & magazin online

Optimizarea site-ului web este esentiala in strategia de promovare a fiecarei companii. Clientii depind de serviciile strategice SEO.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Vrei mai mult trafic si vanzari? Serviciile SEO reprezinta cea mai buna metoda de promovare, pentru un site sau magazin online, care iti asigura o rentabilitate a investitiei pe termen lung. Dezvoltam afacerile online cu strategia principala SEM: optimizarea pentru motoarele de cautare.

Campaniile de optimizare nu sunt optionale. Sunt parte integranta a planului de marketing si o strategie care te asigura ca afacerea ta este primul lucru pe care il gasesc clientii pe Google.

Oamenii vor raspunsuri. Cand sunt efectuate cautari online ce privesc serviciile sau produsele tale, obiectivul nostru este ca acea cautare sa includa site-ul web al companiei.


Stiai ca pierzi 85% din potentialii clienti fiindca ca nu esti vizibil!

Servicii SEO - Optimizare siteOptimizare SEM - SEO
Optimizare site pentru motoarele de cautareOptimizare pagini web

De ce promovare prin servicii SEO?

Atunci cand potentialii clienti cauta in Google sau Bing, site-ul tau apare? Dar concurenta ta?

Cum te ajuta serviciile SEO? In online, site-ul web este singura modaliate eficienta de promovare... trebuie sa fie vazut si audiat!

In SEO, obiectivul final este clar: sa ajungi cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Cu cat esti mai sus, cu atat vei primi mai mult trafic care se va transforma in clienti si vanzari. Cand este facut corect, SEO va actiona ca una dintre cele mai valoroase strategii de marketing pentru site-ul tau.

Impreuna cu un site web proiectat sa furnizeze rate de conversie ridicate, ne concentram asupra cuvintelor cheie care aduc clienti si vanzari.


Peste 71% din utilizatori provin din cautarile organice!

Preturi servicii SEO si optimizare web

Abonamente SEO, cu plata lunara, pentru optimizare site si magazine online. Nu optimizam un numar maxim de cuvinte cheie / pachet. Dezvoltam strategii de SEO care sa-ti permita sa beneficiezi de intregul potential al afacerii tale.

Oferta SEO Start-Up

Abonament SEO pentru cei care au inceput recent o afacere online.

449 €


Perioada minima contract: 4 luni
Rezultate vizibile: 3 luni


Oferta SEO Medium

Oferta dedicata afacerilor online care doresc imbunatatirea performantei SEO

849 €


Perioada minima contract: 6 luni
Rezultate vizibile: 4 luni


Oferta SEO Avansat

Oferta SEO pentru magazine online, agentitii imobiliare si site-uri business.

1499 €


Perioada minima contract: 12 luni
Rezultate vizibile: + 6 luni


Flexibilitate in functie de buget

Stim ca vrei cel mai bun raport calitate pret. In functie de obiectivele stabilite, bugetul campaniei SEO poate fi personalizat dupa preferinte, cuvinte cheie, perioada sau buget disponibil. Vei beneficia de cele mai bune servicii de optimizare seo la un raport calitate / pret excelent.

Rezultate si preturi corecte pentru serviciile SEO

Servicii SEO transparente

Consultanta SEO profesionala si pozitii fruntase in Google


Practicile noastre sunt axate pe abordarea unora dintre cele mai mari probleme din industrie: transparenta, responsabilitate, consecventa si nu in ultimul rand, rezultate. Fiecare campanie de optimizare pentru motoarele de cautare este masurata si prezentata clientilor nostri pentru a le oferi o intelegere atat a efortului pus in fiecare campanie, cat si a rezultatelor.

Vei primi un raport detaliat cu fiecare minut alocat orelelor de SEO. Esti la curent cu actualizarile de continut, strategii de link-building sau alte tehnici de optimizare necesare atingerii obiectivelor, care au fost implementate in campania de promovare, evolutia site-ului in cautarile oraganice, cat si situatia bugetului tau.

Raport SEO

Principalele tehnici de optimizare site web

Incepem prin cercetarea cuvintelor cheie in baza obiectivelor, a intentiei utilizatorului, a volumului de cautare si a analizei concurentiale.

Cercetare & analiza cuvinte cheie

Cercetare & analiza cuvinte cheie

Cuvintele cheie sunt elementele de baza in strategia de optimizare pentru motoarele de cautare, relevanta influenteaza major rezultatul optimizarii site-ului. Este necesara o intelegere clara a procesului de gandire al publicului tinta si a modului in care acestia cauta produsele / serviciile pe care le oferi.

Optimizare On Page SEO

Optimizare On Page SEO

Pentru a determina locul in care un site va fi afisat in rezultatele cautarilor organice, motoarele de cautare, Google, Bing, Yahoo examineaza cu atentie fiecare aspect al paginilor web, dar si relevanta pentru termenii de cautare utilizati de clienti. Asiguram cele mai bune practici de optimizare a paginilor web.

SEO link building

Link building

Link building este procesul prin care obtinem link-uri relevante si de calitate catre site-ul tau. Cu toate acestea, procedeul este un pic mai complicat decat pare. Avem experienta in optimizarea paginilor web si putem implementa cu succes o strategie de link building sigura, fara penalizari.

SEO Copywriting

SEO Copywriting

89% dintre clienti isi incep procesul de cumparare cu ajutorul unui motor de cautare. Dar, un copy frumos scris nu ajuta prea mult daca nimeni nu il citeste! Prin SEO copywriting, putem imbunatati clasamentul de cautare, aducem trafic de calitate in site si atragem potentiali clienti.

76% din campaniile SEO nu reusesc. Meriti ce-i mai bun.

Discuta cu noi!