Oferta creare site web de prezentare la pret mic

Avem solutia potrivita bugetului tau fara sa facem cel mai mic rabat de la calitate!

Oferta creare site web ieftin

Realizare site web de prezentare

Cat costa un site de prezentare? Uite oferta ideala destinata celor care isi doresc un site web bine realizat, cu un design placut, la cel mai mic pret posibil dar profesional. Realizarea site-ului se face rapid, (max: 2-4 zile). Oferim tot ce este nevoie pentru un site complet: numar nelimitat de pagini web, consultanta in alegerea domeniului web, CMS de administrare.

Cu siguranta site-ul se va afisa optim si pe mobile

Cei mai multi oameni acceseaza internetul prin intermediul dispozitivelor mobile. Responsive Web Design are ca scop utilizarea HTML si CSS pentru redimensionarea, micsorarea sau marirea automata a site-ului web pentru a raspunde bine pe toate dispozitivele. Vom crea un site web receptiv si capabil sa se adapteze la orice rezolutie de ecran, indiferent de dimensiune: telefoane mobile, tablete si computere desktop.

Optimizare SEO in cadrul site-ului

Optimizarea pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista motoarelor de cautare. Beneficiezi gratuit de optimizare SEO in cadrul site-ului. Daca exista o concurenta mica in nisa ta de business, ai toate sansele sa atingi pozitii de top in rezultatele cautarilor pe Google! Iar aceste pozitii te vor ajuta sa obtii trafic, potentiali clienti si vanzari!

149 €

Poti avea un site frumos pentru firma ta in 48 ore

Serviciile de realizare site web ieftin se adreseaza firmelor aflate la inceput de drum si / sau care dispun de un buget mic pentru promovare online.

Tipuri de site-uri web la pretul de 149 €

  • Site de prezentare static: HTML, CSS, Javascript

  • Site web dinamic realizat pe: Wordpress, Joomla sau Drupal
  • Blog personal construit pe platforma Wordpress

  • Site de prezentare pentru saloane de infrumusetare

  • Site de prezentare pentru baruri

  • Site de prezentare pentru cafenele

Creare site de prezentare ieftin

O agentie web intelege importanta investitiei in serviciile de realizare site de prezentare profesional dar si accesibil.

Pentru oferta de creare site web la un pret uimitor