eCommerce - Creare magazin online

Creare si dezvoltare magazin online


Avantajul competitiv pe care il poti avea asupra concurentei consta in experienta clientilor pe care magazinul online o ofera. Un site de e-commerce nu inseamna doar o ierarhie de pagini, produse, formulare, apeluri la actiune si un cos de cumparaturi. Este un brand si o poveste pe care noi... te ajutam sa o spui.

Avem experienta necesara in a crea site-uri pentru comert electronic axate pe furnizarea catre utilizator a mesajelor clare cu apeluri la actiune puternice pentru a-i determina la actiune. Interfetele utilizatorului sunt in mod intuitiv proiectate, paginile se incarca rapid, iar finalizarea comenzii este floare la ureche.

Cu aceasta abordare, un site centrat pe utilizator ajuta si imbunatateste in mod semnificativ experienta clientilor fara compromisuri, iar toate elementele de design aflate in site au un scop si maresc sansa catre succes si conversii.

Creare Magazin OnlineDezvoltare site comert electronic

Un site eficient de comert electronic


Stabilim obiective clare pe fiecare pagina

Intru-un site de comert electronic, fiecare pagina trebuie sa aiba un scop bine definit, doar asa procesul de convertire va decurge fara probleme. De exemplu, pagina de pornire ar trebui sa conduca utilizatorii spre categorii, sau direct intr-o pagina de produs. Pagina de produs ar trebui sa raspunda oricarei indoieli pe care utilizatorii ar putea-o avea astfel incat sa ii impinga catre o achizitie, iar cosul de cumparaturi ar trebui sa simplifice procesul de achizitie si sa ofere cumparatorilor siguranta ca tranzactia a fost efectuata cu succes.

Simplificat pentru a converti in vanzari

Cosul de cumparaturi si procesul de comanda sunt atent proiectate pentru a maximiza numarul de conversii. Obiectivul este reducerea procentului de abandon la cosul de cumparaturi si maximizarea profitului. Utilizam tehnici eficiente de design si programare pentru a ne asigura ca vizitatorii raman fericiti pe tot parcursul ciclului de cumparare.

Un magazin online genereaza vanzari si profituri enorme

Magazin online mobile friendly

Pentru a dezvolta afacerea ta, vom crea un magazin online mobile-friendly, cu un accent puternic pe experienta utilizatorului care promoveaza produse in cea mai buna lumina.

Magazin online seo friendly

Asiguram vizibilitatea magazinului online in piata tinta prin incorporarea celor mai recente tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare.

e-Commerce Marketing

Traficul nu transforma suficienti vizitatori in clienti. Pentru a maximiza rentabilitatea investitiei, serviciile de marketing asista vizitatorul in fiecare etapa a caii spre conversie.