Creare si optimizare campanii PPC Google AdWords

Vreau oferta Google AdWords
PPC Google AdWords
Optimizare PPC AdWords

Publicitate online prin Google AdWords

Serviciul nostru de management PPC AdWords iti permite sa beneficiezi la maxim de avantajele sistemului pay per click la costuri mici cu rezultate si o rentabilitate a investitiei mare.

Cercetam cuvintele cheie si apoi analizam cum vom obtine cel mai mare profit din bugetul de publicitate. Prin intermediul diverselor instrumente de cercetare folosite vom dezvolta campanii eficiente axate pe satisfacerea clientului targetat.

Scopul final este de a crea o campanie cu un mare ROI (randamentul investitiei), care permite companiei tale sa castige profit luna dupa luna. Optimizarea zilnica a contului te asigura ca sumele investite nu sunt mari, iar anunturile sunt intotdeauna afisate in pozitiile optime pentru a converti.

De ce este importanta promovarea prin Google AdWords?

Interesant la Google AdWords este faptul ca acesta permite, atat firmelor mari si mici, sa utilizeze servicul de publicitate pentru a targeta clientii care se afla in cautarea produselor sau serviciilor oferite cu rezultate imediate.

Investitia in Google AdWords, ajuta cumparatorii foarte dornici de a gasi site-ul cu produsele tale, care in mod normal, nu ar fi gasit in rezultatele organice de cautare, din lipsa tehnicilor de optimizare.

Oamenii sunt pe Google tot timpul si cand prind anuntul se vor indrepta catre site-ul tau, vei castiga astfel mai multi clienti. Promovarea prin Google AdWords este, de asemenea, usor de lansat si poti seta un buget dupa propria nevoie. Anunturile sunt plasate la locul potrivit, in timpul si la momentul potrivit.

Pay per click AdWords