Publicitate PPC prin reclame Google Ads

Ajungi rapid in fata clientilor care cauta in mod activ produsele tale. Banii cheltuiti sunt imediat valorificati!

Google Ads - Campanii de promovare online

Peste 90% dintre utilizatori folosesc in cautarile lor pe internet Google, iar serviciul de publicitate Google Ads ofera acces aproape in intregime la baza sa de date. De ce sa nu profiti?

Cum functioneaza servicul de publicitate Ads?

Ads este un serviciu de publicitate oferit de Google cu plata pe clic (PPC), deoarece platesti doar atunci cand cineva da clic pe anunt. Reclamele Ads apar in rezultatele cautarii Google atunci cand unul dintre cuvintele cheie predeterminate este interogat si suma licitata este suficienta pentru a castiga spatiu in rezultatele cautarii. Anunturile platite includ, de asemenea, optiuni de remarketing si anunturi pe mobile.

PPC Google Ads
Publicitate Ads

Nicio alta platforma de publicitate online nu se bucura de aceeasi interactiune cu clientii relevanti (persoane care cauta in mod activ servicii si produse) precum Google Ads. Promovarea prin Ads ofera acces fara precedent la cea mai mare baza de clienti unica din lume, pe cel mai vizitat site web de pe internet.

PPC Ads - Promovare Online

Utilizam cele mai bune practici in configurarea, administrarea si optimizarea campaniilor Google Ads. In baza rezultatelor obtinute, putem edita si optimiza campania in timp real, aducem ajustari cuvintelor cheie si bugetului licitat pentru a va oferi cea mai buna rentabilitate a investitiei.

Cum te ajutam noi?

Configuram campania Ads

Putem configura contul de Ads si rula o campanie personalizata pentru a va promova produsele. Anunturile vor fi afisate in scopul cel mai eficient din punct de vedere al cresterii numarului de conversii si costului, ca obiectiv final.

Gestionam si optimizam

Implicarea constanta in gestionarea anunturilor axate pe conversii este esentiala in succesul ficarei campanii Ads, pentru a putea calcula cel mai bun moment de afisare, ajusta suma licitata si a obtine clicurile de conversie cele mai mici cu o rentabilitatea maxima a investitiei (ROI).

PPC Ads

Cresti numarul potentialilor clienti in 5 minute de la activare!

Discuta cu noi!