Magazine online pe cea mai buna platforma e-commerce

Site-uri de comert electronic performante potrivite afacerilor mici sau mari. Impresioneaza-ti clientii cu un magazin frumos!

Magazine online create pentru vanzari

Iti livram magazinul virtual pregatit cu toate functionalitatile necesare... ca tu sa vinzi din momentul lansarii.

Magazin bun = un magazin care ofera o experienta placuta de la design, functionalitati, experienta utilizatorului, modalitatea de plata pana la livrare si customer care.

La fel cum si tu esti atras de magazinele fizice atractive, organizate si curate, mult mai probabil vor fi si clientii dispusi sa cumpere din magazinele online bine concepute, usor de utilizat si care ofera o experienta placuta de utilizare.

Furnizam solutii complete de comert electronic, cu performante ridicate, pentru a satisface nevoile oricarei cerinte, inclusiv strategii, integrari si bineinteles realizam magazine online bazate pe rezultate.

Dezvoltare magazine online

Solutie ecommerce premium cu + functionalitati, customizabile, pentru orice tip de business

Optimizat pentru mobile

Fiecare magazin online creat se adapteaza optim fiecarui dispozitiv in parte folosit pentru accesarea site-ului.

Pregatit pentru promovare

Incepand de la SEO si pana marketing ai libertatea sa desfasori orice actiune doresti pentru succesul magazinului tau!

Creare magazine online
Proces de comanda usor

O experienta placuta a clientilor tai in site si un proces de comanda usor si intuitiv fara complicatii inutule.

Suport si mentenanta

Avem un mod prietenos si deschis de colaborare cu clientii nostri. Te poti baza pe noi pentru mentenanta si imbunatatiri.

Stii care e platforma de comert electronic potrivita pentru tine?

Platforma de magazin online cea mai adecvata produselor, cerintelor si bugetului tau. Tot ce ai nevoie pentru a incepe un site de comert si a vinde online!

Creare Magazine online pe platforma Magento

Magazine online cu Magento

Magento este platforma #1 de comert electronic din lume! Utilizat de peste 250.000 de marci la nivel mondial, Magento ofera platforme de comert electronic complet personalizabile. Potrivita pentru magazine cu multe produse (zeci sau sute de mii) sau cerinte complexe de functionalitate.

Magazine online platforma Prestashop

Magazine online Prestashop

Cea mai buna platforma pentru magazin online, PrestaShop ofera de departe si cel mai bun raport pret/functionalitate. Foarte usor de personalizat si administrat, platforma de ecommerce PrestaShop iti ofera sansa de a avea un magazin online cu adevarat unic. Costuri de realizare si intretinere mici.

Magazine online  platforma Opencart

Magazine online cu Opencart

Flexibilitatea, functionalitatea si usurinta utilizarii fac din Opencart o platforma de comert electronic de top, care combina functionalitatea eCommerce puternica si usurinta de utilizare intr-un pachet accesibil. Ne place sa dezvoltam site-uri web Opencart atunci cand este necesara o solutie robusta de comert electronic.

Magazine online platforma WooCommerce

Magazine cu WooCommerce

Potrivita pentru magazine online cu pana la 2000 produse, WooCommerce este folosita de sute de mii de magazine virtuale la nivel mondial. Datorita usurintei de utilizare si simplitatii sale, precum si a setului de caracteristici puternice, WooCommerce este una din platformele de ecommerce importante.

Preturi dezvoltare magazine online

Iti propunem una din solutiile de mai jos pentru realizarea unui site de comert electronic.


Magazin virtual rapid
si economic

Pentru un start-up e-commerce, cu un buget limitat, iti propunem realizarea unui magazin online cu pret mic, dar cu posibilitati de dezvoltare.

Standard

749 €


Platforma CMS eCommerce

Solutii de e-commerce eficente sunt magazinele virtuale dezvoltate pe platforme precum Magento, Prestashop, OpenCart sau WooCommerce.

Platforma

1.649 €


Magazin online personalizat 100%

Pentru business-uri pretentioase care vor o solutie unica si deosebita de eCommerce, oferim dezvoltare magazine online personalizate de la zero.

Premium

4.999 €


Performante garantate si rate de conversie ridicate!

Discuta cu noi!