Campanii de Marketing Online

Strategiile creative inseamna mai multi consumatori

SEO - PPC - SOCIAL MEDIAInternet Marketing


Internet marketing este unul dintre cele mai eficiente instrumente in strategia de crestere economica a oricarei companii datorita puterii sale uimitoare de a converti vizitatorii in clienti. In final, la ce bun este un site uimitor daca publicul tinta nu-l gaseste? Campaniile de marketing pe internet, executate in mod corespunzator, vor amplifica mesajul tau si te vor ajuta sa te conectezi cu clientii perfecti.

Digital marketing

Definim obiectivele

In marketing online, strategia este totul


Credem ca este esential sa construim fiecare campanie pe o intelegere solida a mesajului si a publicului tinta, precum si obiectivele de marketing ale clientilor nostri. Vom sapa adanc pentru a identifica atat punctele forte cat si noi oportunitati.

In parteneriat cu echipa ta determinan cele mai profitabile cuvinte cheie pentru baza campaniei, publicul tinta ideal si canalele de comunicare eficiente. Aceasta analiza este fundamentul care permite crearea unui plan de marketing personalizat.

Optimizare pentru motoarele de cautare

SEO nu este magie


SEO nu este un joc de sah sau un puzzle, nici un sistem de imbogatire rapida. De fapt, este mai mult o stiinta. Motoarele de cautare utilizeaza instrumente de interpretare a datelor, numite antene, pentru a citi si interpreta o multitudine de semnale pe fiecare site aflat pe internet ...si aici intervenim noi.

Aplicam tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare intr-o maniera care imbunatateste design-ul si experienta de utilizare. Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca toti clientii nostri nu sunt nevoiti sa aleaga intre un site care arata uimitor si un site care aduce rezultate. Noi credem ca meriti ambele aspecte.

Seo marketing

Intelegem Google Analytics

Utilizam o varietate de instrumente vizuale si de statistica pentru a identifica doua perspective importante: cine sunt vizitatorii tai si ce este important pentru ei. Analizam tendintele vizitatorilor si interactiunile din site pentru mentinerea unei experiente de utilizator care creeaza vizite repetate si conversii. Apoi vom tranforma analiza datelor in imbunatatiri care aduc trafic si cresc numarul vanzarilor.

Digital marketing content

Rescriem continutul

Continutul este rege

Multi dintre clientii nostri si-au construit continutul site-ului de ani de zile si doresc sa imbunatateasca locul in clasamentul de cautare fara a rescrie vreun cuvant. Daca esti multumit de valoarea pe care continutul ta o ofera vizitatorilor, dar doresti sa cresti puterea de marketing, te putem ajuta.

Continutul de calitate beneficiaza acum de recunoasterea care intotdeauna a meritat-o, iar noi dorim sa ajutam clientii nostri sa atinga potentialul imens care exista in continutul deja creat.

Generarea de conversii

Ziua in care site-ul tau arata doar ca o brosura s-a incheiat

Site-urile moderne sunt cele mai eficiente instrumente de atragere si conectare cu consumatorii din ziua de azi. Cu toate acestea, multe site-uri nu reusesc sa realizeze potentialul lor, deoarece vizitatorii sunt confuzi de navigare slaba, sunt supraincarcate cu informatii irelevante, sau pur si simplu nu tolereaza o experienta de utilizare saraca.

Specialistii nostri in experienta utilizatorului vor rafina fiecare aspect al site-ului pentru a angaja si determina audienta la actiuni. Cream strategii de conversie pentru prioritatile unice care conduc la rezultate: design cu scop, uzabilitate, navigare intuitiva, precum si o experienta de utilizator captivanta.

Created with Sketch.

Intelegem ca nu ai timp sa-ti faci griji cu privire la densitatea si pozitia cuvintelor cheie sau algoritmii motoarelor de cautare, in schimb ne vom face noi griji pentru tine. Strategiile noastre sunt construite pe
ani de experienta, concentreaza succesul pe termen lung si niciodata nu includ tehnici riscante.

Temelia marketing-ului online incepe de la calitatea design-ului arhitectura site-ului si continut, iar site-urile noastre sunt construite sa indeplineasca toate aceste criterii. Nu percepem taxe suplimentare pentru ceea ce simtim ca este un element de baza al oricarui site bine construit, astfel incat prima runda de SEO este din partea casei.