ImmoSoft - CRM Agentie Imobiliara & Site


Simplu. Puternic. Pentru profesionisti!

Solutie software de imobiliare

ImmoSoft - CRM imobiliar - solutie integrata de marketing, administrare si site de prezentare pentru agentii de imobiliare. Platforma software insumeaza experienta a peste 20 ani de activitate in piata imobiliara si include instrumente necesare intr-o gestionare eficienta: management proprietati, cereri, oferte clienti, statistici, precum si prezenta companiei online.

CRM-ul lucreaza pentru tine ca si cum ai avea propriul asistent imobiliar. Am automatizat procesele de management si marketing in asa fel incat sa-ti dublezi eficiena, te concentrezi doar pe ce conteaza cu adevarat. Vei economisi timp, vei fi mai bine organizat si concentrat pe dezvoltare.

Soft-ul manageriaza tranzactiile imobiliare si vine echipat cu o serie de rapoarte, inclusiv un rezumat al tranzactiilor, statistici financiare, un raport cu sesizari, precum si o lista cu activitatea lunara a fiecarui agent. Rapoartele sunt listate automat la un interval de 30 zile si te ajuta sa iei decizii mult mai informate.

CRM Imobiliar CRM Agentie Imobiliara
SOFT Imobiliar SOFT Agentie Imobiliara

CRM imobiliar construit sa vanda

  • Intr-o piata schimbatoare, industria imobiliara a alimentat intotdeauna la un flux constant nevoile clientilor sai. Numarul celor care apeleaza la servicii profesionale se afla in crestere, 88 % din cumparatori au intermediat o achizitie prin agentiile de imobiliare.

    Nevoia unei locuinte va exista intotdeauna, ceea ce presupune necesitatea de a construi relatii cu agenti profesionisti pentru a gasi si cumpara o proprietate la cel mai bun raport pret/calitate.

    Agentiile vor avea intotdeauna nevoie de birouri si soft-uri performante care intampina si gestioneaza eficient procesul de tranzactionare. In acest proces, CRM-ul sau softul imobiliar este vital pentru succesul agentiilor imobiliare in relatiile cu potentialii clienti.

Interfata intuitiva si foarte prietenoasa

Niciodata nu a fost mai usor sa administrezi o agentie imobiliara!

CRM Soft Imobiliar


Adaugi informatii nelimitate

Cand vorbim despre imobiliare, eficienta si acuratetea procesarii informatiilor sunt esentiale. O agentie de succes trebuie sa fie pe deplin constienta de tranzactiile curente, situatia agentilor, informatii care asigura succesul companiei.

Sistemul CRM este dedicat afacerii tale, un software intuitiv care poate fi utilizat pentru a grupa si monitoriza datele. Informatiile sunt colectate intr-o singura baza de date, iar accesul va fi restrictionat pentru fiecare agent in functie de rolul administativ.

Poti stoca informatii despre proprietati, clienti, contacte, apeluri telefonice si solicitarile clientilor prin introducerea lor in baza de date. Cu un profil de client bogat in informatii vei reusi sa oferi rezultate mai bune si propuneri utile in viitor.

Vizionarile planificate si intalnirile agentului se pot inregistra in calendarul personal, iar sistemul de alerta se va asigura ca iti vei aminti lista de task-uri pe tot parcursul zilei. Software-ul tip CRM este potrivit atat pentru agentii mari si mici, sau agenti imobiliari independenti.

Cere oferta de pret soft & site

Esti interesat sa implementezi soft-ul imobiliar? Foloseste formularul de contact!

Mesajul a fost trimis cu succes!
Multumim!