CRM Imobiliar - Agentie Imobiliara & Site

Simplu. Puternic. Pentru profesionisti!

Aplicatie software pentru agentii de imobiliare

Capturezi toate lead-urile din site, pagini de destinatie si portaluri de imobiliare. Orice mesaj este automat trimis in baza de date imobiliara.

ImmoSoft - CRM imobiliar - solutie integrata de marketing, administrare si site de prezentare pentru agentii de imobiliare. Platforma software insumeaza experienta a peste 20 ani de activitate in piata imobiliara si include instrumente necesare intr-o gestionare eficienta: management proprietati, cereri, oferte clienti, statistici, precum si prezenta companiei online.

CRM-ul lucreaza pentru tine ca si cum ai avea propriul asistent imobiliar. Am automatizat procesele de management si marketing in asa fel incat sa-ti dublezi eficiena, te concentrezi doar pe ce conteaza cu adevarat. Vei economisi timp, vei fi mai bine organizat si concentrat pe dezvoltare.

Soft-ul manageriaza tranzactiile imobiliare si vine echipat cu o serie de rapoarte, inclusiv un rezumat al tranzactiilor, statistici financiare, un raport cu sesizari, precum si o lista cu activitatea lunara a fiecarui agent. Rapoartele sunt listate automat la un interval de 30 zile si te ajuta sa iei decizii mult mai informate.

CRM Imobiliar

Perfectiunea este intotdeauna "in constructie!"

Contacteaza-ne