Automatizarea proceselor de business

Solutii CRM pentru cresterea eficientei operationale la nivelul organizatiei!

CRM agentie de imobiliare

Am implementat cu succes aplicatii web de management imobiliar cat si site-uri de prezentare pentru agentii. Avem propriul soft imobiliar care sprijina eforturile de marketing cu rapoarte complete despre activitate.

De unde provin clientii tai? Ce tip de proprietati iti aduc profit? Cine sunt cei mai buni agenti? Cate propuneri au fost trimise intr-o perioada de timp? Acestea si multe alte intrebari gasesc raspuns in rapoartele din CRM.

CRM imobiliar

Aplicatie dedicata nutritionistilor

Calculezi rapid valorile fiecarui aliment din meniu si creezi planuri de masa personalizate, specifice fiecarui pacient. Programul simplifica munca intr-un mod rapid, detaliat si organizat. Si inca ceva...

Aplicatia este integrata cu un site de prezentare, astfel incat, programarea pacientilor, completarea informatiilor necesare programului de nutritie, primirea planului de masa cat si comunicarea se face in timp real!

Aplicatie software de nutritie

Gestiune stoc si hotel de anvelope

Vizibilitate totala asupra custodiei, stocului de anvelope, performantelor produselor si lucrarilor de service. Soft gestiune hotel si servicii anvelope. Am creat cea mai buna solutie software de administrare pentru tine.

Programul stocheaza date despre client/autovehicul, genereaza devizele de lucru, listeaza procesele verbale de custodie, tine evidenta serviciilor de service, plus rapoarte vanzari si rapoarte pentru fiecare tehnician.

Soft hotel anvelope