Creare site agentie de imobiliare, design responsive + optimizare SEO

Vreau oferta site Vezi model site
Creare site agentie de imobiliare

Oferim totul intr-o singura solutie de imobiliare - site, gestionare si marketing - pentru agentii sau brokeri care vor sa-si dezvolte afacerea. Am creat un program software imobiliar in jurul nevoilor reale, care intruneste necesitatea de comunicare online a agentiei dar si asteptarile potentialilor clienti. Datele pot fi accesate de oriunde, este un sistem proiectat pentru a iesi din birou si petrece mai mult timp cu clientii.
Asta inseamna rapiditate, vanzari, clienti mai fericiti si mai putin timp de lucru pentru tine. Programul este simplu, usor de utilizat si nu necesita un nivel inalt de competente informatice pentru a functiona.

Creare site agentie imobiliara responsive
Realizare site agentie mobiliara

Site agentie imobiliara integrat cu program CRM


Industria imobiliara este o zona fantastica de activitate care aduce profituri uimitoare pentru cei care stiu cum sa atraga clienti noi. Comunicarea prin internet a devenit mult mai usoara, iar tot ce ai nevoie este o prezenta online.

Vom incepe cu un set de caracteristici robust si vom lucra cu tine pentru a proiecta un site imobiliar personalizat, o solutie care satisface nevoile tale unice. Cream site-uri imobiliare folosind tehnologia Responsive Web Design. Vizitatorii se vor bucura de o experienta de utilizare bogata care se simte natural in toate browserele populare - pe desktop-uri, smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

Din moment ce adaptarea se face automat, nu trebuie sa-ti faci griji, site-ul este compatibil cu orice dispozitiv specific si nu ai nevoie sa mentii versiuni separate pentru calculatoare, mobile si desktop-uri.

Site-urile sunt integrate cu un soft de administrare - CRM imobiliar - si sunt actualizate automat cu inregistrarile noi din baza de date. Fie esti un agent nou sau o agentie de renume, avem solutia imobiliara ideala pentru tine.

CRM administrare oferte & clienti agentie imobiliara

Programul imobiliar de administrare - CRM - este un sistem de management si gestionare al continutului extrem de simplu si intuitiv, care permite agentiei imobiliare sa gestioneze in timp real atat textul din site cat si proprietatile sau clientii, fara experienta de programare necesara.

Atat site-urile cat si soft-ul sunt foarte flexibile, se pot adapta si utiliza de oricine din industria imobiliara. Paginile pot fi adaugate, eliminate, actualizate sau inlocuite. Caracteristicile si tipurile fiecarei proprietati pot fi personalizate pentru a aborda publicul tinta.

Poti adauga nenumarate facilitati sau campuri cu distantele fata de cele mai apropriate institutii, astfel incat sa oferi clientului informatii cat mai bogate si utile. Fiecare camp de text in cadrul CRM-ului imobiliar include un editor WYSIWYG astfel incat modificarea textului si manipularea imaginilor devine foarte usoara.

Vreau oferta site imobiliar
Sistem CRM imobiliar