NexVision - Online din 2009


Proiectare si dezvoltare web, servicii livrate cu o experienta personala!

O echipa dedicata proiectelor tale

Fundamentul oricarui proiect de succes consta intr-o intelegere ferma a nevoilor clientilor si facem tot ce este necesar pentru a depasi asteptarile lor. Realizam identitati web prin care comunicam intr-un mod unic serviciile tale si care ies in evidenta in orice industrie.

Suntem un grup de strategi digitali, dezvoltatori, designeri, specialisti in marketing, adusi impreuna cu un singur scop: sa revolutionam experienta digitala a utilizatorilor.

Lucram direct cu tine, oferim solutii personalizate, unice care definesc clar zona ta de afaceri. Ne angajam sa-ti extindem capacitatile de business in timp ce devenim un partener de incredere pentru dezvoltare in viitor.

Firma dezvoltare web Firma de web design
Firma dezvoltare soft Aplicatii web

Pentru noi e ceva personal

  • Investigam proiectul si ne asiguram ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu tine. Apoi, un specialist UX va analiza site-urile competitive pentru a castiga un avantaj in piata actuala.

    Designeri cu experienta vor crea imagini de inalta rezolutie, fonturi unice, iconite si animatii personalizate, specifice industriei tale. Dupa ce sunt aprobate, permitem dezvoltatorilor sa lege piesele impreuna. Tot codul este original si unic.

    Testam proiectul in toate browserele, analizam functionalitatea, receptivitatea si ne asiguram ca site-ul poate suporta un val masiv de trafic, fara a compromite experienta utilizatorului.