Tu de ce nu doresti cel mai ieftin web developer din oras


web developer

Dezvoltarea web este ca orice altceva in lume: vei obtine, in general, ceea ce ai platit!

Cu totii ne dorim ceva pentru nimic, sau cel putin, ne dorim ceva pentru un pret foarte scazut, iar web design-ul nu este ceva diferit.

Cei mai multi oameni sunt convinsi ca, daca platesc mii de lei pentru un site web, sunt bani pierduti – fara sansa de recuperare, iar daca platesc doar cateva sute de lei, atunci au gastigat ceva prin economie.

Ceea ce nu este tocmai adevarat. Scopul final al unui site ar trebui sa fie de acela de a genera profit, nu pierderi. Site-urile sunt construite sa comercializezi servicii sau sa vinzi un produs. In ambele cazuri, prezinta incercarea de a face bani.

Daca ai o afacere mica sau mijlocie, costul oportunitatii de a avea un site lider in industrie versus un site doar suficient de bun, poatea fi diferenta care se ridica la sute de mii de lei in vanzari.

In timp ce un site web generic pare a fi o solutie ieftina, ea poate costa pe termen lung. Esential in aceasta ecuatie este sa prezinti potentialilor clienti o experienta unica. Un web design personalizat este ideal, deoarece iti ofera sansa sa exprimi valoarea unica a brand-ului tau.

Ai nevoie de personalitate, iar designerii te vor ajuta cu o solutie personalizata, de la inceput pana la sfarsit. Dimensiunea afacerii tale joaca un rol in complexitatea realizarii site-ului. Daca esti la inceput, probabil nu ai nevoie de un site web mare, complex. Uneori, simplu este mai bine, pe masura ce prezinti si castigi incredere.

Vei dori in continuare sa extinzi prezenta web pe masura ce compania ta creste. Doar un site personalizat iti ofera aceasta posibilitate, cu caracteristici cum ar fi capacitatile de integrare, instrumente, add-on-uri, si asa mai departe. Scalabilitatea nu este ceva ce poti obtine cu un site ieftin, generic.

Totusi, oameni de afaceri ignora acest pic de respect pentru propria afacere atunci cand cauta programare web personalizata si vor angaja cu bucurie cel mai ieftin partener de dezvoltare care il pot gasi.

De ce este o abordare gresita?

In primul rand, pretul care esti dispus sa-l investesti creeaza valoarea de piata a business-ului tau, este cota de incredere acordata muncii tale. Pe de alta parte, ce speri sa obtii in schimb? Profitul va fi direct proportional cu suma investita!

Astazi insa, ne vom concentra pe una dintre cele mai evidente probleme: cateva linii de cod ieftine si netestate ar putea adauga vulnerabilitati de securitate pe site.
 
De fiecare data cand se injecteaza ceva nou in site-ul tau, care nu a fost dovedit si testat in trecut, exista posibilitatea sa lansezi o invitatie deschisa pentru hackeri care doresc sa fure lucruri cum ar fi date financiare si numere de carti de credit.

O agentie de dezvoltare web cu reputatie va testa aceste tipuri de vulnerabilitati, de mai multe ori in mai multe moduri, inainte de livrarea produsului finit catre tine. Desigur, acest tip de serviciu va fi luat in considerare in tarifarea finala.

Din moment ce un site cu design personalizat este construit special pentru nevoile tale, poti castiga mai multa independenta si control. Nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la incercarea de a-l adapta pentru a se potrivi scopurilor, asa cum ai proceda cu un design ieftin.

Economisirea de bani pe orice altceva este distractiva, dar sa realizezi ca programarea web personalizata comporta riscuri de securitate, nu este o experienta tocmai placuta.

Fa lucrul inteligent si evita oferte de web design ieftine, opteaza pentru o munca de calitate in schimb.

Nu cred ca doar rezultatul imediat te multumeste, acei cativa lei. Gandeste-te la impactul pe termen lung pentru afacerea ta prin a avea un site neprofesional.