Aplicatii WEB custom, create pentru afacerea ta!

Rezolvam problemele unice pentru companiile care folosesc tehnologia web si mobila. Solutii software custom.

Dezvoltare aplicatii web personalizate

Multe companii, mari si mici, se adreseaza aplicatiilor personalizate pentru a imbunatati fluxul de lucru. Aplicatile web au evoluat la un nivel ridicat de interactivitate si uzabilitate si reusesc sa eficientizeze rapid operatiunile interne de gestionare. Folosim cele mai recente progrese tehnologice cu un design atent si inginerie serioasa pentru a construi solutii personalizate in orice industrie.

De la etapa de conceptualizare pana la faza de implementare, managerii de proiect te vor tine la curent cu evolutia aplicatiei si te vor asigura ca solutia web va fi livrata la termenul stabilit si intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Dezvoltare aplicatii web

Procesul de dezvoltare web

Construim aplicatii web puternice si scalabile realizate prin utilizarea unor procese agile de dezvoltare cu cele mai recente tehnologii web

Dezvoltare aplicatie

Dezvoltare

Dezvoltam aplicatii personalizate perfecte pentru afacerea ta, corespund nevoilor exacte si iti indeplinesc asteptarile. O experienta vasta, o expertiza tehnica de ultima ora intr-un mediu extrem de profesional.

Testare aplicatie

Testare

Inainte de versiunea finala a software-ului dezvoltat, auditam, testam, revizuim codurile, verificam functionalitatea si standardele HTML si verificam performanta si securitatea.

Intetinere aplicatie

Intetinere

Sistemul va functiona fara probleme si in mod credibil datorita serviciilor noastre de intretinere si suport care mentin totul sub control, astfel incat sa te poti concentra pe activitati de dezvoltare a companiei domenii.

Update-uri aplicatie

Update-uri

Vei putea oricand sa optimizezi sistemul existent prin adaugarea de noi functii sau module custom, echipa noastra de dezvoltare aplicatii web este receptiva la fiecare provocare.

Te confrunti cu o nevoie unica care justifica o aplicatie web?

Discuta cu noi!